02 November 2010

Panas!! Abou Diaby salahkan peminat!!!!

Kenyataan terbaru Abou Diaby pastinya akan membuatkan fans Arsenal kembali membencinya setelah perasaan benci kepadanya masih belum pudar walaupun Diaby berjaya menampilkan aksi cemerlang.. Atikah x nak beritahu apa yang Diaby katakan.. Biarlah anda sendiri baca apa yang dikatakan Abou Diaby..

"We’ve got into this bad habit for a little while now.. Unfortunately, when it comes to the big games we have trouble playing our game the way we should.. Yet, we have a good team. All the ingredients are there for us to have lots of success.. But it’s true that there’s something missing to take the next step.. That’s maybe what we are missing.. The supporters of the club don’t put us under enormous pressure.. "

"Maybe this could be explained by the fact our record isn’t catastrophic.. Sure, we haven’t won a trophy since 2005, but we’re always in the top three and because of this the club is in the Champions League every season.. We’ve always done well, we reached the final in 2006 and we’re regularly in the quarter finals.. So there is still a consistency to our performances.. But it’s imperative that we are able to take the next step to finally win trophies.."

Really Diaby?? Atikah yakin ramai fans Arsenal tengah panas gila saja dengar kenyataan Diaby ini.. Kau tahu x Diaby bertapa malunya fans Arsenal apabila Arsenal kalah?? Sewaktu Arsenal tewas 3-2 ke atas WBA hanya Tuhan sahaja tahu bertapa malunya semua fans Arsenal menerima hakikat Arsenal tumpas di kelab kerdil di hadapan peminat sendiri dan di Emirates Stadium??

Walaupun Arsenal jelas kalah adakah semua fans meluru keluar dan hilang harapan untuk melihat Arsenal bangkit?? TIDAK!! Kami malah semakin bersemangat memberikan semangat kepada pemain Arsenal.. Namun apa yang kami dapat?? Hanya malu.. Sesungguhnya fans Arsenal lebih dahagakan kejayaan dari pemain!!

Kerana pemain boleh bertukar kelab dan menang trofi dengan pasukan lain.. Namun die hard gooner x boleh melakukannya.. Kami terpaksa bersabar dan terus mempertahankan Arsenal.. Namun apa yang kami dapat?? Tidak dihargai oleh pemain sendiri.. Kau pergilah tanya si Fabregas, Wilshere, Van Persie, Henry, Pires dan Eduardo sendiri dan banyak lagi..

Eduardo sendiri terharu dengan sambutan peminat Arsenal.. Kalau nak cakap Eduardo ini setaraf Henry ke Bergkamp ke x lah sangat.. Namun sambutan peminat semasa kepulangannya bagaikan pulangnya seorang wira Arsenal yang telah lama menghilang.. Adakah itu x cukup lagi bukti bertapa kami Gooners sering bersama Arsenal semasa suka dan duka??

Diaby apa yang kau cakapkan ini memang tidak dapat di maafkan.. Jadi secara rasminya mulai hari ini kaulah pemain yang Atikah benci.. Atikah x akan pernah maafkan kau walaupun kau skor 50 gol sekalipun sewaktu menentang pasukan gergasi dan walaupun kau penyebab Arsenal menang trofi..

Kerana apa yang dikatakan kau sesuatu yang langsung tidak boleh diterima.. So siapa bersama Atikah dalam membenci Abou Diaby dan tidak akan memaafkannya selama-lamanya walaupun beliau membuat permohonan maaf terbuka atau apa-apa pun.. Kerana apa yang dikatakannya ini langsung tidak boleh dimaafkan.. Adios!!

P/S: Kadang-kadang mmg Atikah kecewa dgn fans Arsenal yg x cukup bising di stadium.. Namun sejujurnya semua fans Arsenal semuanya sering berada di belakang Arsenal.. Jadi agak tidak adil untuk salahkan peminat kerana kegagalan Arsenal menang trofi.. Namun still I HATE YOU DIABY!!

10 comments:

zizie said...

fan arsenal kene bersabar jugak ke atikah

2.11.10
zizie said...

atikah nk fan arsenal bising ea..
wuish...fan arsenal bising lawan team2 besar je la atikah.
baru show

2.11.10
zizie said...

fan arsenal kene memberontak cam ni utk desak pemain arsenal menangkan trofi.Amacam geng2 arsenal??
Arsenal till i die...

2.11.10
Zamzaliman said...

fan Gunners kena blajar dgn fan Kelate "Gomo Kelate Gomo"...huhuhuhu

2.11.10
Acik Kedot said...

tikah relaks la...ni hanya pandangan dia...sebagai manusia kita kena hormat pandangan orang lain...

kalau salah kita cakap salah..tak perlu membenci..sebagai peminat, kita pun perlu matang...mungkin ini satu proses pembelajaran beliau kalau itu yang kita nampak salah...

memang la kalo team kita kalah kita malu...tapi sokong tetap sokong...tapi kalau korang sokong sebab nak piala je...baik sokong celtic je...kompom tiap2 tahun menang piala...

tapi kita sokong arsenal bukan utk menang je...sebab arsenal adalah arsenal...so, once arsenal always arsenal...

p/s-da macam cerpen plak ayat aku ni...huhuhu

3.11.10
zizie said...

sokong celtic..wakakaka....
Baik Arsenal tu main liga Norway ke,liga Poland ke, liga Belgium ke, liga Scotland ke tak yah main liga England lagi.

3.11.10
syed said...

memang betol la apa Diaby cakap..fans kita tak cukup supportive..Player men x elok kena boo..tgk dulu Eboue hampir nak belah..selain boo xde ke alternatif lain..kita kat star sanjung gila2,support gila2..tp bila player average xde la support sangat..tgk Adebayor aritu sebab apa dia bwat camtu..sebab masa men kat Arsenal dia rasa tak dihargai atas sumbangan dia..kita fans pon xleh ego gak..lain la klu fans MU..klu nak ego jadila fans MU..

3.11.10
Abershavin said...

diaby is right

3.11.10
encik nubili said...

sabar tikah oiii..diaby tu xmatang abis lagi tme kuarkan statement dia..tggu la dia matang.huuuu

4.11.10
Al-Hadi said...

xsemua pemaian dapat terima segala apa yang fans buat, tapi sebagai player dan fan yang bagisupport kt dorg, kenala hargai...

5.11.10

Post a Comment