07 November 2010

Pre Match : Arsenal VS Newcastle United

Malam ini Arsenal akan melayan kunjungan Newcastle United yang tumpas di tangan Arsenal pada perlawanan Piala Carling yang lalu.. Perlawanan ini akan disiarkan secara langsung di Astro ESPN pukul 9.25 malam ini.. Dan Arsenal tolonglah menang.. Bukannya apa hari ini Hari Jadi Atikah so you better win!!

Fabregas akan kembali mengetuai Arsenal dengan Wilshere akan kembali selepas menamatkan pergantungan perlawanannya sementara Denilson, Song dan Arshavin kembali ke dalam pasukan selepas pulih dari kecederaan masing-masing.. Namun Diaby dan Vermaelen akan turut disisihkan sementara Van Persie telah kembali menjalani latihan penuh namun mungkin tidak akan menyertai pasukan hari ini..

FABIANSKI
SAGNA-----SQUILLACI-----KOSCIELNY-----CLICHY
FABREGAS-----SONG-----WILSHERE
WALCOTT-----CHAMAKH-----NASRI

Okey itu sajalah pre match artikel.. Sebab Atikah nak enjoy my birthday while it last.. haha.. Adios!!

13 comments:

zizie said...

harap2 menangkan.
Pemain Newcastle Carol tu jaga2 bahaya.

7.11.10
Happiness said...

~Happy Buffday to U..♫ Happy Buffday to U..♫~
~Happy Buffday to atikah..♫♫
~Happy Buffday to U....♫ ♪

7.11.10
ToYa mAt AmiN said...

happy besday atikah,,,,semoga panjang umur murah rezeki,,,bleh update blog tiap tiap hari,,, kah kahkah

7.11.10
w a f f l e said...

hepi bday atikah!! mudahan betambah rezeki, bertambah iman, bertambah keberkatan umur.. amin....

7.11.10
muhammad m.y. said...

selamat hari lahir atikah..yg ke 45 kan?
semoga itu semoga ini..

7.11.10
redzuan rahim said...

happy birthday...atikah
blog ni mmg terbaekk!!!

7.11.10
azhar85 said...

epi besdey, atikah

7.11.10
azxej said...

happy bzdy... hah! apa lg arsenal bg hdiah 5-0 kt cik tikah ni...

7.11.10
zizie said...

Wei korang ni!!..birthday2 jugak..Arsenal ni kene menang dulu baru ckp birthday kat atikah

7.11.10
Thufail Huffaz said...

sorry 2 say... l'pool is too strong especially nando... chelsea is quite a good team but l'pool is truly a powerful n skillful team...

8.11.10
Dzulkarnaim Othman said...

sambut besday dlm duka...huhuhuhu....

8.11.10
zizie said...

DI mAnA CHELSEA kalah di situ ARSENAL akan kalah jugak.Aisey cam ne nk juara cam ni.jgn mimpilah klu arsenal tu nk juara.

8.11.10
atikah said...

haha.. thanks semua.. sedih nie arsenal kalah..

9.11.10

Post a Comment