30 July 2010

I’m the captain of Arsenal, I’m a ‘Gunner’

Cesc Fabregas akhirnya bersuara lagi.. Fabregas turut mengakui dia ada bertemu Arsene Wenger dan perbincangan tersebut berakhir dengan kesedihan buatnya.. Namun beliau akan terus kekal di Arsenal selagi Wenger mahunya kekal dan beliau juga mahu memenangi trofi kejuaraan di Arsenal terutama sekali Champions League..

"I’m a Barca fan, I’m a socio, as is my grandfather, my uncle, my cousin.. I have felt the colours from a young age, I’m Catalan.. However, I’m the captain of Arsenal, I’m a ‘Gunner’, and I have become a player there and matured as a person.. [Wenger] is a second father for me, the most important person in my life after my father.. He has behaved really well with me and taken me in like a son.. I am part of his family.."

"He doesn’t want me to leave.. And in my last conversation with him in London, it was one of the most difficult moments I have experienced.. I ended up very upset.. I want to continue fighting for every title, especially the Champions League, because I am a winner.."

Sementara itu spy Atikah melaporkan yang Carlos Puyol sekali lagi membuatkan fans Arsenal membenci Barcelona sehinggakan Atikah terfikir tolonglah ada x sesiapa yang tolong tembak Puyol di kepalanya???? Dia beritahu yang Wenger telah mengongkong Fabregas daripada mencapai cita-citanya..

Oh tolonglah Puyol.. Wenger cakap dia x nak bagi Fabregas pergi dan Fabregas sendiri mengikut sahaja selepas mengakui Wenger yang memegang masa depannya.. Hakikatnya Fabregas mempunyai kontrak sehingga 2015 bersama Arsenal so Arsenal yang mempunyainya dan kamu semua pemain Barcelona serta presidennya sekali telah melanggar peraturan..

Tidak menunjukkan rasa hormat terhadap Arsenal.. Sedarlah sikit masalah kewangan yang menimpa kamu semua.. Barcelona sekarang ini sudah nak bankrap sementara kewangan Arsenal semakin lama semakin stabil.. Kalau Atikah Fabregas, cinta mana pun terhadap Barcelona baik kekal di Arsenal sebab silap-silap haribulan nanti gaji pun x dapat..

Apa-apa pun ada siapa yang berani tolong tembak si Puyol dikepalanya??? Hahah.. Atikah giler punya semakin benci dekat pemain Barcelona yang makin lama makin kurang ajar nie.. Atikah harap sangat suatu hari nanti mereka akan merana dengan Barcelona sekali.. Harap-harap sangat mereka jatuh bankrap dan pasukan mereka jatuh ke liga kedua.. Baru padan dengan muka mereka..

Sebelum Atikah tamatkan artikel ini, Spy Atikah melaporkan yang Wenger semakin hampir untuk melakukan tawaran bernilai sekitar 10.7 juta pound untuk khidmat Mertesacker sementara dalam masa itu masih mengawasi Phil Jagielka.. Adios!! LOVE YOU FABREGAS.. YOU ARE THE TRUE GUNNERS!!!

6 comments:

Sazly Salfarina said...

Barcelona akan bankrap punye nanti. Tunggu je laaaaa... Tahun ni mesti kalah awal kat champions league, pastu masuk europa league cam liverpool tu. Masa tu baru player dia sorang2 cabot.

30.7.10
Jalie Da said...

tak paham betul la aku ngan "bercelana" ni... team dorang ni tak ckup bagus ker?? ekonomi pun tak mantap ada hati kunun.. huhu.. Yeah.. harap2 mertesacker sampai di Arsenal dengan jayanya.. adios

30.7.10
sab said...

awww...per metesacker...terbaik dr ladang werder bremen..
n btw puyol n all barca in nou camp can get lost..smpai masa nnt korang akan berada d tngga terbawah La Liga!!

30.7.10
xairiey said...

Haii...Bila la nak sign player baru nih.. Cerita2 gak.. Sign tu kasi la cepat sikit..Baru la best...

30.7.10
azxej said...

siot r barcaloya ni.....dorg ni blagak btol...xpe tgk r mcm mana nanti..dorg guna ayat sama jer msa nk amik hleb dan henry dlu...kata barca akan lebih berjaya kalo dpt mnarik masuk 22 pemain arsenal 2...last2 apa dah jadi...mcm hina jer dorg wat henry 2 dgn simpn kat sub jer..pas 2 se cham leg lps henry pnh ckp xnk main mnentang arsenal kat emirates krn terlalu mynjungi fans arsenal..tp barca masukkn gak...se kat nou camp xnk masukkn lak...hina dia buat henry mcm 2..tp kan aku rasa cesc akan join gak barca tp dia tgu masa y ssuai iaitu xavi dan inista dan xdo...

30.7.10
zizie said...

ye lah aku sokong yg mereka berjanji akan menangkan TRIBLE BUAT KALI PERTAMA UTK ARSENAL>> membuatkan fans arsenal percaya terhadap arsene wenger...

30.7.10

Post a Comment