12 July 2010

This is for Arsenal but.......

Cesc Fabregas memberitahu media yang kejayaannya menjulang Piada Dunia untuk Sepanyol dihadiahkan kapten pasukan Arsenal ini kepada rakan sepasukannya di Arsenal dan juga peminat Arsenal dengan menyifatkan Arsenal merupa kelab terbaik dunia.. "All I can say is that this World Cup victory is for all the Arsenal players and fans, they are a world-class club.. I am an Arsenal player and proud to be.."

Namun artikel Atikah sebelum ini telah mendedahkan yang Fabregas masih melarikan diri daripada menjawab soalan media tentang masa depannya di Arsenal apabila memberitahu tanya beliau dalam masa 3 hari lagi dan beliau akan beritahu.. Atikah sendiri tidak tahu sama ada dalam tempoh tersebut Fabregas akan memikirkan tentang masa depannya di Arsenal..

Namun Arsene Wenger dan pengurusan Arsenal jelas sekali tidak berminat untuk menjualnya walau dengan berapa harga sekalipun selepas dilaporkan bersedia untuk menolak tawaran terbaru Barcelona untuk khidmat Cesc Fabregas.. Apa-apa pun Atikah masih percaya yang Fabregas masih komited di Arsenal..

Harap-harap sebaik sahaja Fabregas kembali menjalani latihan bersama rakan sepasukannya di kem latihan yang berpengakalan di Austria nanti.. Segala berita ini akan hilang.. Namun lebih cepat musim perpindahan musim panas ini ditutup lebih menyenangkan hati.. Kerana selagi ianya dibuka selagi itulah rumours ini akan terus menghantui fans Arsenal.. Adios!!

1 comments:

zizie said...

TAHNIAH dan aku harap dia nih dapat raih piala bersama ngan Arsenal pula yg dilanda kemarau tanpa trofi..disamping boleh membuatkan fan arsenal bangkit dan terus menyokong.Adios

13.7.10

Post a Comment