05 August 2010

More Fab4 training picture

Atikah x pasti sama ada jurugambar Arsenal mogok ke apa sebabnya penat Atikah tunggu, dia x postkan lagi gambar kapten pasukan Fabregas dan Van Persie kembali menjalani latihan dengan Aaron Ramsey turut serta namun hanya menjalani latihan ringan.. Fans Arsenal pasti menyedari yang tanpa keraguan lagi Fabregas akan terus kekal jika melihat bagaimana gembiranya beliau kembali menjalani latihan..

Nicklas Bendtner turut serta menjalani latihan (cuma latihan ringan) di hadapan 10 ribu peminat di Stadium Emirates yang pasti kebanyakannya hadir untuk melihat kelibat kapten pasukan, Cesc Fabregas yang dilaporkan akan meninggalkan pasukan.. Atikah harap keceriaan Fabregas ini sudah cukup untuk membuktikan bertapa komitednya dia dengan Arsenal..

Atikah postkan lagi gambar beliau menjalani latihan bersama rakan-rakan sepasukannya.. Terima kasih kepada spy Atikah yang menghantar gambar ini dan juga terima kasih kepada Getty Image atas gambar tersebut.. (Tunggu jurugambar Arsenal postkan silap2 esok pun x ada lagi..) Adios!!


2 comments:

gundah said...

walaupon aku penyokong tegar man utd tp pemaim bola kesayanagn aku adlh fabregas

8.8.10
zizie said...

ko tak yah masuk campur urusan arsenal la...ingat febregas tu nk masuk man utd ke????

8.8.10

Post a Comment