05 August 2010

No bid for Spahic & Fab4 gembira jalani latihan

Nampaknya laporan Emir Spahic yang mengatakan Arsenal berminat untuk mendapatkannya tidak benar.. Spy Atikah telah bertemu pengurus, presiden dan agen Spahic sendiri dan ketiga-tiga mereka telah mengesahkan Arsenal tidak menelefon mereka untuk berbincang mendapatkan khidmat kapten Bosnia, Emie Spahic yang berusia 30 tahun pertengahan bulan ini..

Ini ialah kenyataan daripada pengurus Montpellier.. "I can tell you one thing.. Spahic is a Montpellier player.. Wenger has a clear and honest way of working. If he wanted me to take his position at Arsenal tomorrow, he will call me first to tell me.."

Ini pula kenyataan presiden kelab Montpellier.. "
To date we have had absolutely no contact with Arsenal or anyone else.. I believe Arsenal is a great club which first talks with the people involved before starting anything.." Dan ini kenyataan ejen Spahic.. "We have had no contact with Arsenal to date.."

Sementara itu spy Atikah melaporkan yang Montpellier sedang bercadang untuk menaikkan harga Spahic sehingga 25 juta pound!! Namun ianya masih rumours.. Kalau benar baik beli pertahanan bertaraf bintang yang diletakkan tanda harga 25 juta pound daripada beli Spahic dengan harga tersebut..

Spahic glamour sebab rumours yang Arsenal nakkan dia.. Kalau x Atikah yakin seorang pun x kenal siapa kapten Bosnia ini.. Sementara itu Fabregas telah pun menjalani latihan bersama Arsenal.. Atikah masih menunggu sebarang gambar daripada jurugambar Arsenal untuk mempostkan gambar Fabregas dan RVP kembali berlatih (walaupun spy Atikah dah dapat tangkap beberapa gambar..

Tiga gambar yang Atikah postkan pemain Arsenal berlatih ialah gambar terbaru dari kem Arsenal.. Fabregas dilihat gembira bersama rakan sepasukannya semula dan Atikah harap bukti gambar Fabregas masih gembira di Arsenal akan melenyapkan sebarang rumours Fabregas akan blah dan sebarang keraguan terhadap komitmen Fabregas.. Adios!!
P/S : Atikah akan postkan secepat mungkin apabila jurugambar Arsenal mempostkan gambar terbaru latihan Arsenal nanti.. Adios!!

0 comments:

Post a Comment